top of page
Liesbeth Geerts

Wie is Liesbeth Geerts eigenlijk

Leuk dat je op mijn site komt rondkijken. Ik hoop dat je geïnspireerd bent door alle projecten die ik gerealiseerd heb. En wie weet kan ik jouw verder helpen met het maken van een passend ontwerp!

Het vormgeven in 2D en 3D is altijd mijn passie geweest. Al op de basisschool wist ik dat ik iets creatiefs wilde gaan doen. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een opleiding aan de kunstacademie in Groningen en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

En nu, negen jaar verder, is die passie niet veranderd! 

Een interieurontwerp van mij is niet binnen één kader te vangen. Maar als ik een aantal stijlen zou moeten noemen dan zijn dat bohemian, vintage, retro, basic, industrieel en modern. Verder ben ik niet bang voor kleur. Dat hoeft natuurlijk niet zo fel te zijn als in mijn eigen huis. Maar alles wit betekent niet altijd, alles fris. Ook als grafisch vormgever bevind ik mij wel in de hierboven genoemde stijlen. 

Sinds januari 2020 ben ik eigenaar van mijn eigen koopwoning. Dit is ook meteen mijn eigen canvas geworden waar ik alles op het gebied van interieur kan uitproberen! Uiteraard heb ik mijn interieur uitgebreid gefotografeerd. Klik hier voor een fotoreportage.

Liesbeth Geerts, eigenaar van Studio Lies
Liesbeth Geerts met een basgitaar

CV

Liesbeth Geerts (1992) 

 

Huidige baan: 

Studie: 

  • Ruimtelijk Vormgeving | Academie Minerva | HBO Bachelor

  • De Communicatieve Organisatie - Interne Communicatie | Hogeschool Utrecht | HBO Post Bachelor cursus

Volg mij op Instagram voor nog meer interieur inspiratie!

bottom of page