Werkkamer Groningen

Interieurontwerp werkkamer

Een opbouw op je woning. Dat is een stap die je niet zomaar neemt. Voor dit gezin in Groningen reden genoeg om hier hulp bij in te schakelen.
In de opbouw moeten drie functies verwerkt worden. Een werkplek voor twee personen, genoeg opbergruimte en een "chill-ruimte" voor de kinderen. Met deze kaders ben ik aan de slag gegaan en heb de opbouw in drie zones verdeeld. Deze zijn duidelijk gescheiden, niet door deuren of muren maar door kleur. De linkerzone is de "chill-ruimte" annex logeerkamer. De grote bank kan transformeren naar een tweepersoonsbed. De middelste zone is voor opbergen en aan de rechterkant is de werkplek gesitueerd.

Hoofdkleuren in dit project zijn roze en groen. Een kleurrijke sorbet! En ook dat was een randvoorwaarde voor dit project. Het mag kleurrijk en bijzonder zijn. En dat is het met deze kleurencombinatie ook zeker geworden.

Fotogalerij