top of page

Woonhuis Amsterdam

Interieurontwerp entree, keuken, woon- en eetkamer

Wat doe je als je een verzoek voor een interieurontwerp helemaal uit Amsterdam krijgt? Samen met de bewoonster hebben we ervoor gekozen om het hele traject online te doen. Een leuke nieuwe ervaring, en eentje die goed is uitgepakt!

De stijl voor dit interieur is Colorful Romantic. Een kleurrijk moodbord in de tinten roze, geel, oranje en lila. Dit gecombineerd met veel velvet stoffen en gouden accenten maakt het een romantisch geheel.

De woonkamer is niet groot, maar er moeten wel een drietal functies in. Wonen (het liefst zitplek voor 5 mensen), eten en werken. Ik heb dit slim opgelost door de bestaande bank te behouden en een aantal poefen toe te voegen. Hierdoor heb je, als er meer mensen komen, weer twee plekken extra! Verder is de eettafel zo geplaatst dat je de eetkamerstoelen kunt omdraaien om zo meer zitplek aan het woongedeelte toe te voegen.

De werkplek is ook aan de eettafel. Door het plaatsen van lange wandplanken aan de muur kun je aan het einde van de werkweek je computer op de plank plaatsen en heb je voor 5 personen ruimte genoeg om te kunnen eten.

In elke ruimte probeer ik te kijken welk onderdeel de blikvanger wordt. In dit huis is dat het behang. Door de andere muren wit te houden valt het behang extra op. Daarnaast trek ik de roze tinten door in de gordijnen, vloerkleed en tv-meubel zodat het geheel niet te wit wordt.

In de hal en keuken heb ik nieuwe kleuren toegepast. Deze zijn vanuit de woonkamer al te zien en maken het geheel nog kleurrijker!

Fotogalerij

bottom of page