top of page

Woonhuis Groningen 4

Interieurontwerp woon-, eet- en slaapkamer

Altijd een grijs interieur gehad en nu voor meer kleur willen gaan. Dat was mijn uitdaging voor dit interieurontwerp van een woning in Groningen. De eigenaar van dit huis zat al druk in een verbouwing, maar kwam er met de inrichting en kleuren niet goed uit. Voor haar heb ik een ontwerp voor de woon-, eet- en slaapkamer gemaakt.

De stijl van dit ontwerp is Funky Bauhaus voor de woon- en eetkamer. Dit is een strakke stijl met veel grafische lijnen, aangevuld met een paar funky kleuren en vormen die het geheel die gekke twist geven!
De basiskleuren voor het interieur zijn, donkerblauw, grijs-crème en zwart. Met lila, roze en zilver als accentkleuren.
Om de woonkamer meer één geheel te maken heb ik gekozen voor een grote baan die start op de muur en doorgaat in de vloerkleden. Hierop bevinden zich de zit- en eethoek. De vensterbank heb ik in het
zitgedeelte meegenomen voor extra zitplekken. Hierdoor kan de bank wat kleiner zijn, maar is er toch genoeg zitplek bij een verjaardag!

Voor de slaapkamer heb ik met het thema High-end Glam gewerkt. Een hotel-chique uitstraling met dezelfde donkerblauw en grijs-crème als hoofdkleuren. Door de deur anders te laten opendraaien is er meer ruimte voor het bed ontstaan. De kledingkast is uit de kamer gehaald en verplaatst naar de gang. Hierdoor is er een betere doorloop naar het balkon gemaakt, die in de zomer vaak gebruikt wordt.

Fotogalerij

bottom of page