top of page

Woonhuis Huis ter Heide

Interieurontwerp woonkamer

Het opnieuw inrichten van je woning is één ding. Het aanbouwen van een compleet nieuw stuk wat je huidige woning een keer zo groot maakt is wel even andere koek! Dit gezin in Huis ter Heide zit middenin een grote verbouwing. Waar de meeste ruimtes makkelijk in te richten zijn bleef de nieuwe woonkamer van 5 bij 8 meter een vraagteken. Gelukkig heb ik ze hierbij kunnen helpen.

De woonstijl voor deze woning is Cosy Country. Een landelijke stijl met veel warmte. De vloer was al bepaald. Deze tegels komt door de hele woning heen te liggen. Qua kleuren heb ik gewerkt met een neutrale basis waarin de meubels de eyecatcher van de ruimte zijn. Omdat deze kamer maar aan één zijde ramen heeft heb ik extra gelet op de balans tussen lichte en donkere items.

De twee grote banken vormen het hart van de kamer, gecentreerd om de tv. Rondom de banken blijft genoeg ruimte over voor een paar mooie kasten en grote planten.

De hoek naast de grote houten deuren die toegang geven tot de hal is een plek gemaakt waar koffie en thee gezet kan worden. Deze hoek heb ik een accent gegeven door middel van een subtiel behang.

In zijn totaliteit een warm en gezellig thuis.

Fotogalerij

bottom of page