top of page

Woonhuis Zaltbommel 1

Interieurontwerp woonhuis

Retro, licht, strak, kleur, jaren 60 en 80. Al deze woorden vormden het uitgangspunt voor de inrichting van dit huis. Een woning voor één volwassene en twee kinderen. Ieder met hun eigen smaak.

In de woonkamer heb ik gewerkt met een licht kleurenpalet. Het accent ligt hierdoor op de diverse vintage meubels zoals de Rob Parry bank, het Pastoe tv meubel en de prachtige Franse kachel. Maar duur is het zeker niet. Tweedehands was voor deze klant erg belangrijk. Dit mondde uit in een gezamenlijke speurtocht op Marktplaats en in diverse kringloopwinkels.

Waar de woonkamer een frisse retrostijl heeft gekregen zie je boven duidelijk de verschillen tussen de bewoners van het huis.
In de master bedroom is een romantische stijl toegepast waarbij het bed als basis is gebruikt. Met de uitgesproken blauw en roze muren is de kamer echt een knaller geworden, zonder daarbij het slaapgenot uit het oog te verliezen.

De kleinste slaapkamer heeft echt een landelijke stijl. Door middel van aardetinten en blauw als accentkleur heb ik geprobeerd om deze compacte ruimte zo ruim mogelijk te laten ogen.
Voor de laatste slaapkamer was een strakke woonstijl uitgekozen. Deze is iets zachter gemaakt door het plaatsen van vintage elementen zoals het bed en het tv meubel. Het resultaat, een echte tienerkamer waar je nog jaren plezier van hebt.

Fotogalerij

bottom of page