top of page

Woonhuis Zaltbommel 2

Interieurontwerp woonhuis

Het kopen van een nieuw huis brengt veel rompslomp met zich mee. En vier verschillende mensen hebben ook elk hun eigen wensen. Ik heb deze allemaal in kaart gebracht en een ontwerp voor de woonkamer, master bedroom en twee tiener slaapkamers gemaakt.

De woonkamer is gehuld in felle kleuren en de vintage look voert de boventoon. Vanwege de bijzonder vorm was de indeling best een gepuzzel. Uiteindelijk is er gekozen voor een aparte zithoek en tv-hoek. Hierdoor is er in de zithoek genoeg ruimte voor visite en biedt het een mooi uitzicht op de tuin. En kan er in de avond nog even samen tv gekeken worden.

Voor het ontwerp van de master bedroom is de vierde slaapkamer omgetoverd tot een heuse walk-in-closet! Deze is nu direct aan de master verbonden in plaats van de oude deur die uitkwam op de overloop. De sfeer in deze kamer is Spicy Romantic. Een luxe uitstraling met paars en fluweel in de hoofdrol.

Ook de twee tieners in huis hebben een eigen slaapkamer ontwerp gekregen. De één in de sfeer Bohemian Dream, vol met lila en geel tinten. En de ander met Industrial Woods als uitstraling, waarin groen, hout en staal de hoofdingrediënten zijn.

Fotogalerij

bottom of page