top of page

Woonhuis Zeijen

Interieurontwerp woon- en eetkamer

Als je al jaren in hetzelfde huis woont, dan ben je gewend om je spullen op een bepaalde manier neer te zetten. En als je het dan echt een keer anders wilt doen, dan is het handig om een extra paar ogen te laten meekijken.

De ruimte laat zich duidelijk scheiden in een voor- en achterkamer. Maar waar in de huidige indeling de televisie zich helemaal vooraan het woongedeelte bevindt, heb ik deze naar het midden van de ruimte gebracht. Op deze manier wordt het zitgedeelte iets vergroot en meer betrokken bij het eetgedeelte.

De woonstijl is 'Quirky Country'. Een mix tussen landelijk en kleurijk modern. De kleuren rood, roze en oranje kwamen in het moodbord sterk naar voren. Om deze goed te combineren met de donkergrijze basis van de woning heb ik ervoor gekozen om alle muren in een crèmekleur te verven. Dit geeft de ruimte meer warmte en gezelligheid.
De 'Quirky' kant van de woonstijl is terug te vinden in de meubels. Deze hebben allemaal iets bijzonders. Met als statement-item de elementenbank.

Bij dit project heb ik twee mogelijke indelingen gemaakt. Ik ben benieuwd welke er uiteindelijk uitgevoerd gaat worden!

Fotogalerij

bottom of page