top of page

Woonhuis Zuilichem

Interieurontwerp woon- en eetkamer

Na zoveel jaar met hetzelfde interieur vond dit gezin uit Zuilichem het tijd voor iets nieuws. De stucadoor en vloerenspecialist zijn al ingeschakeld. Aan mij de taak om een fris ontwerp te maken voor deze woon- en eetkamer.

Met de woonstijl "Poppin' Industrial" heb ik een neutrale basis gemaakt met een knallend kleuraccent. Deze stijl kenmerkt zich door een neutraal kleurenpallet bestaande uit wit, zwart en creme. De accentkleur in het ontwerp is koningsblauw. Dit accent komt onder andere terug in de grote eyecatcher van het ontwerp; het behang in de eethoek. Door deze knaller toe te voegen krijgt de hele ruimte een speelse twist en voelt alles behalve saai aan! Daarnaast is het blauw ook terug te vinden in de bank, een wandplank en een bijzettafel.

Het hebben van veel opbergruimte en makkelijk schoon te maken, dat waren twee belangrijke punten voor dit gezin. Daarom heb ik gekozen voor een gigantische wandkast waarin al het kinderspeelgoed kan worden opgeruimd. Ook in de materialen heb ik rekening gehouden met hun wensen. Zo is de bank uitgevoerd in een velvet stof. Dit is een ontzettend vriendelijk materiaal dat ook nog eens makkelijk schoon te maken is.

Fotogalerij

bottom of page